website authoring software

Ljung of Lapland

Naturlig hudvård sedan 1994
Ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård som tillverkas i Sorsele Västerbotten, i hjärtat av Lappland!

Vi har arbetat med naturlig hudvård med bakgrund av svåra hudproblem sedan 1994, och har gedigen kunskap inom ämnet. Genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden och med inspiration från naturens läkande växter, fortsätter vi utveckla tillverkningen av ekologiska hudvårdsprodukter.

Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt. Produkter av finaste kvalitet direkt från en småskalig tillverkning.

Tillverkning
Vi använder oss av kontrollerade ekologiskt odlade kallpressade oljor, verksamma örter och dofter från ekologiska eteriska oljor i våra produkter.
Verksamma ämnen som örtextrakter och vitaminer tillsätts alltid under 40 grader vilket utgör grunden till att våra produkter har så bra effekt.

Våra produkter innehåller inga mineraloljor, sulfater, GMO, PEG, parabener, silikoner eller konstgjorda doft- och färgämnen. Produkterna är veganska men i några produkter använder vi bivax från svensk biodling. Våra produkter är inte heller testade på djur.

Tillverkningen sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och produkterna är registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Detta för att säkerställa att du som kund får god kvalité på din produkt.

Hos oss kan du vara säker på vad du köper!