website authoring software

Klinta

Klintas produkter
"Klinta skapar och säljer en bred och unik kollektion där naturens enkla recept, Skandinaviens stilrena design och kreatörernas miljövänliga tänk erbjuder en ljus- och doftserie till både hem och kropp som ger eftertraktad vardagslyx och genuint välmående."

Du vet väl om att alla Klintas ljus görs för hand? Varje gång de stänger locket och skickar iväg ett av deras ljus, doftpinnar, tvålar eller oljor, så är det en del av den där älskade plätten i Skåne de skickar. Ett hantverk som får människor att må bra.

 

Gustaf & Linnea

Naturlig hudvård av bivax i pappförpackning
Vi erbjuder naturligt vårdande hudvård som passar Nordens alla årstider och väderskiftningar. Våra produkter är tillverkade av bivax från bin som flugit över den svenska floran och bidragit till pollinering av blomsterväxter. Produkterna kommer i högtåliga och återvinningsbara pappförpackningar, något som bidrar till att minska plastförbrukningen vilket i sin tur ger oss en renare miljö

Vilka är vi?
Två nyblivna biodlare som lämnat storstadsstressen för ett enklare och mer hållbart liv på landet. Tillsammans har vi 50 bikupor utspridda på den gotländska landsbygden. Utöver vår egen biodling tillverkar vi ekologisk hudvård av bivax från, i första hand gotländska och i andra hand svenska, biodlare. Vi vill bidra till en mer hållbar värld genom att stödja pollineringen av svensk flora och fauna

 

Grevinnans rum

Ekologisk Hudvård
Grevinnans Rum är ett ekologiskt hudvårdsmärke. Vi tillverkar allt för hand i vår egen lilla hudvårdsfabrik i Grevskapet Gränna. Vi använder bara de bästa och finaste råvarorna i våra produkter. Vi använder INTE palmolja. Vi är veganska, inga djurförsök. Inga dumheter. Bara det bästa är nog. Utsökta tvålar, äkta flytande tvål, lotion, body balm, body skrubb, ansiktsoljor, deodorant utan aluminiumklorid, raktvålar mm Allt är tillverkat för hand av oss, ingen annan. Vi köper in råvaror så nära producenten som möjligt, vi har inga onödiga mellanhänder.